LIBO
 

Digital depository LIBO at O.Olzycz Library of Zhytomyr >
1. Електронні ресурси за галузями знань >
Суспільні науки (історія, політика, економіка ...) >

Фінанси : [2]

Главная страница коллекции

 
 
или просмотреть 
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях
View Statistics

"Організація та здійснення контролю органами державної фінансової інспекції України за сферою державних закупівель : практичний посібник"— Ця книжка Підмогильного Олександра Олександровича (13.11.1978 р. н.), автора майже 50 наукових публікацій, які побачили світ у наукових виданнях України та Польщі і присвячені проблемам регулювання сфери державних закупівель в Україні, автора численних публікацій з тематики прок'юременту в засобах масової інформації, видрукованих у спеціалізованих виданнях - "Радник у сфері державних закупівель", "Фінансовий контроль", "Державні закупівлі України", "Баланс-Бюджет".

З липня 2001 року працює в органах Державної контрольно-ревезійної служби України та державної фінансової інспекції України. Нагороджений Подякою Голови Служби безпеки України (1999), Грамотою Служби безпеки України (1999), Грамотами Запорізької обласної державної адміністрації (2008, 2009), Грамотою Управління Служби безпеки України в Запорізькій області (2008), Подякою Голови ГоловКРУ України (2009), Почесними грамотами Президії обласної профспілки працівників державних установ (2009 та 2010).

У посібнику розглянуті питання організації та здійснення фінансового контролю органами Державної фінансової інспекції України за сферою закупівель за державні кошти. Висвітлена роль та місце органів Держфінінспекції України у сфері контролю за державними закупівлями; розкрито основні аспекти проведення контрольних заходів у цій сфері та запобігання порушень та зловживань у подальшому. Крім того, в книзі обгрунтовано доцільність та дієвість використання в ході проведення контролю за державними закупівлями інформаційних ресурсів мережі Інтернет задля отримання елементів новизни при ревізійних роботах.

Посібник повинен стати у нагоді працівникам органів Державної фінансової інспекції України, інших органів державного регулювання та нагляду у сфері державних закупівель, посадовим особам комітетів конкурсних торгів замовників, учасникам процедур закупівель за державні кошти, державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування, студентам, викладачам та фахівцям навчальних закладів економічного направлення.

 

Всі права захищено © 2013 ЖОУНБ ім. О. Ольжича