LIBO
 

Digital depository LIBO at O.Olzycz Library of Zhytomyr >
5. Видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича >
Бібліографічні матеріали >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://libo.lib.zt.ua/jspui/handle/123456789/559

Название: Мачерет Євгенія Леонідівна - всесвітньо відомий науковець та педагог (4.06.1929-9.09.2011) : до 90-річчя від дня народження : біобліогр. покажч.
Ключевые слова: біобібліографічний покажчик
библиографический указатель
рефлексотерапія
рефлексотерапия
акупунктура
Дата публикации: 2019
Издатель: Житомир : ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Библиографическое описание: Мачерет Євгенія Леонідівна - всесвітньо відомий науковець та педагог (4.06.1929-9.09.2011) : до 90-річчя від дня народження : біобліогр. покажч. / Житомир. обл. універс. наук. б-ка ім. О. Ольжича ; [уклад. Жадановська Т. В.]. - Житомир : ЖОУНБ ім. О. Ольжича, 2019. - 19 с.
Краткое описание: Покажчик присвячений 90-річчю від дня народження нашої славної землячки, уродженки м. Житомира, всесвітньо відомого науковця, президента Європейської асоціації з лазеротерапії, віцепрезидента Всесвітньої асоціації з акупунктури, президента Української асоціації з акупунктури і лазеротерапії, члена президії Вченої Ради МОЗ України, головного позаштатного спеціаліста з рефлексотерапії МОЗ України,члена редколегій багатьох медичних журналів. Покажчик має наступну структуру: Перший розділ коротко висвітлює біографічні дані Є. Л. Мачерет, розкриває її життєвий шлях та основні етапи наукової і практичної діяльності. Другий розділ представляє наукову спадщину Є. Л. Мачерет: бібліографію наукових праць, надрукованих у різних типах фахових видань, патенти на винаходи. Наукові праці в покажчику розташовані в алфавіті авторів і назв. Третій розділ містить джерела про Є. Л. Мачерет та її нагороди.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://libo.lib.zt.ua/jspui/handle/123456789/559
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
title.jpgТитульна сторінка100,68 kBJPEGПросмотреть/Открыть
01-000331.pdfОсновний документ3,58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Всі права захищено © 2013 ЖОУНБ ім. О. Ольжича